ADAUGĂ SAU RĂSPUNDE LA COMENTARIU

1800 caractere


Adauga un fisier (doc, docx,xls,xlsx, pptx, pdf) Maxim 2 MB

Andronic Cristian

12.12.2022, 15:54

S.A. Cariera de Granit si Pietris din Soroca sustine modificarile la Hotărârea Guvernului nr. 1131/2016, la modificarea Regulamentului cu privire la modul de prezentare de către beneficiarii subsolului a rapoartelor privind mișcarea rezervelor de substanțe minerale utile, deoarece aceasta ne obliga sa prezentam rapoartele la 2 institutii si cheltuieli adaugatoare.

Curjos Vladimir

11.12.2022, 00:38

In sfirsit vad ca responsabilii din Ministerul Mediului si-au dat seama despre inutilitatea prezentarii dublate la AGRM si IPM a rapoartelor privind miscarea de substante minerale utile. In tara se pune accent pe simplificarea prezentarii darilor de seama dar aici e invers. Reiesind din faptul ca AGRM si IPM se subordoneaza Ministerului Mediului chiar nu este o conlucrare intre aceste institutii si sa faca schimb de informatii ? Chiar nu este sensul ca agentul economic, care in marea majoritate a cazurilor se deplaseaza de la sute de km distanta ca sa prezinte acest raport la AGRM si asta nu e destul, el trebuie sa se deplaseze in alt capat de oras ca sa prezinte raportul la IPM . Cu asta se poate de inteles ca agentul economic indeplineste munca institutiilor de stat. Sper ca am fost inteles corect.
P.S. Si speram intr-o mai buna conlucrare intre institutiie de Stat si agentii economici

Guritanu Tudor

09.12.2022, 09:27

Sustin integral proiectul de hotărâre de Guvern pentru modificarea Regulamentului cu privire la modul de prezentare de către beneficiarii subsolului a rapoartelor privind mișcarea rezervelor de substanțe minerale utile, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 1131/2016, or raportarea dubla a informatiei despre miscarea rezerverol de minerale utile la doua institutii subordonate Ministerului Mediului este lipsita de sens.

Portalul a fost realizate cu sprijinul Programului USAID Conținutul paginii nu reflectă neapărat opinia Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională sau a Guvernului SUA. Serviciul electronic public "PARTICIP" se încadrează în strategia guvernamentală de implementare a guvernării electronice