ДОБАВИТЬ ИЛИ ОТВЕТИТЬ В КОММЕНТАРИИ

1800 символы


Добавить файл (doc, docx, xls, xlsx, pptx, pdf) Maxim 2 MB

Andronic Cristian

12.12.2022, 15:54

S.A. Cariera de Granit si Pietris din Soroca sustine modificarile la Hotărârea Guvernului nr. 1131/2016, la modificarea Regulamentului cu privire la modul de prezentare de către beneficiarii subsolului a rapoartelor privind mișcarea rezervelor de substanțe minerale utile, deoarece aceasta ne obliga sa prezentam rapoartele la 2 institutii si cheltuieli adaugatoare.

Curjos Vladimir

11.12.2022, 00:38

In sfirsit vad ca responsabilii din Ministerul Mediului si-au dat seama despre inutilitatea prezentarii dublate la AGRM si IPM a rapoartelor privind miscarea de substante minerale utile. In tara se pune accent pe simplificarea prezentarii darilor de seama dar aici e invers. Reiesind din faptul ca AGRM si IPM se subordoneaza Ministerului Mediului chiar nu este o conlucrare intre aceste institutii si sa faca schimb de informatii ? Chiar nu este sensul ca agentul economic, care in marea majoritate a cazurilor se deplaseaza de la sute de km distanta ca sa prezinte acest raport la AGRM si asta nu e destul, el trebuie sa se deplaseze in alt capat de oras ca sa prezinte raportul la IPM . Cu asta se poate de inteles ca agentul economic indeplineste munca institutiilor de stat. Sper ca am fost inteles corect.
P.S. Si speram intr-o mai buna conlucrare intre institutiie de Stat si agentii economici

Guritanu Tudor

09.12.2022, 09:27

Sustin integral proiectul de hotărâre de Guvern pentru modificarea Regulamentului cu privire la modul de prezentare de către beneficiarii subsolului a rapoartelor privind mișcarea rezervelor de substanțe minerale utile, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 1131/2016, or raportarea dubla a informatiei despre miscarea rezerverol de minerale utile la doua institutii subordonate Ministerului Mediului este lipsita de sens.

Здесь отказ от ответственности Портал был разработан при поддержке программы USAID. Содержание этой страницы не обязательно отражает мнение Агентства США по международному развитию или правительства США. Общедоступный электронный сервис "УЧАСТИЕ" является частью стратегии правительства по внедрению электронного правительства