ADAUGĂ SAU RĂSPUNDE LA COMENTARIU

1800 caractere


Adauga un fisier (doc, docx,xls,xlsx, pptx, pdf) Maxim 2 MB

Oficiul National de Dezvoltare Regionala si Locala

11.10.2022, 16:25

În Regulamentul privind modul de transmitere a costurilor investiționale, formate în urma achiziționării de bunuri, servicii, construcții și reconstrucții sau îmbunătățirii acestora din contul mijloacelor Fondului național pentru dezvoltare regională și din alte surse se propune:

Pentru proiectele de dezvoltare locală, în situațiile în care costurile investiționale se formează la autoritățile publice locale beneficiare, se va aplica procedura de constatare a costurilor formate la beneficiar, în urma achiziţionării de bunuri, servicii, construcţii, reconstrucţii sau îmbunătăţirii acestora, din contul mijloacelor Fondului.

Procedura de constatare a costurilor formate la beneficiar se va aplica în mod similar procedurii descrise de transmitere a costurilor în prezentul Regulament.

Portalul a fost realizate cu sprijinul Programului USAID Conținutul paginii nu reflectă neapărat opinia Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională sau a Guvernului SUA. Serviciul electronic public "PARTICIP" se încadrează în strategia guvernamentală de implementare a guvernării electronice