ДОБАВИТЬ ИЛИ ОТВЕТИТЬ В КОММЕНТАРИИ

1800 символы


Добавить файл (doc, docx, xls, xlsx, pptx, pdf) Maxim 2 MB

Oficiul National de Dezvoltare Regionala si Locala

11.10.2022, 16:25

În Regulamentul privind modul de transmitere a costurilor investiționale, formate în urma achiziționării de bunuri, servicii, construcții și reconstrucții sau îmbunătățirii acestora din contul mijloacelor Fondului național pentru dezvoltare regională și din alte surse se propune:

Pentru proiectele de dezvoltare locală, în situațiile în care costurile investiționale se formează la autoritățile publice locale beneficiare, se va aplica procedura de constatare a costurilor formate la beneficiar, în urma achiziţionării de bunuri, servicii, construcţii, reconstrucţii sau îmbunătăţirii acestora, din contul mijloacelor Fondului.

Procedura de constatare a costurilor formate la beneficiar se va aplica în mod similar procedurii descrise de transmitere a costurilor în prezentul Regulament.

Здесь отказ от ответственности Портал был разработан при поддержке программы USAID. Содержание этой страницы не обязательно отражает мнение Агентства США по международному развитию или правительства США. Общедоступный электронный сервис "УЧАСТИЕ" является частью стратегии правительства по внедрению электронного правительства