ADAUGĂ SAU RĂSPUNDE LA COMENTARIU

1800 caractere


Adauga un fisier (doc, docx,xls,xlsx, pptx, pdf) Maxim 2 MB

Mahu Rodica

09.02.2018, 16:15

Este un proiect foarte important, ce va avea un impact pozitiv considerabil in special pentru pacientii care au realmente nevoie de produsele derivate farmacologice pe baza canepii industriale, ce includ substante cu efect terapeutic ridicat precum CBD (canabidiol), ce se regasesc in canepa industriala. A se vedea - https://www.epilepsyresearch.org.uk/cannabidiol-show-success-in-dravet-syndrome/.
Este nevoie in mod urgent de optimizarea cadrului legislativ, pentru permiterea cultivarii si exploatarii calitatilor terapeutice a canepii industriale.

02.02.2018, 13:14

Sunt pentru a fi folosită în scopurile enumerate mai sus, însă foarte ușor chiar și acel cineva cu licență va face un comerț pentru alte categorii de a fi utilizat!

02.02.2018, 09:06

Este un pas important pentru un stat agrar ca RM. Bunicii noștri făceau frânghi, textile, uleiuri, mâncare din această plantă. Cânepa are peste 200 de întrebuințări și este important ca RM să beneficieze din acestea.
Distrugerea unei industrii din cauza unui război iluzoriu împotriva drogurilor este prostie curată, de care beneficiază cei care vor să fim săraci și manipulabili.

Portalul a fost realizate cu sprijinul Programului USAID Conținutul paginii nu reflectă neapărat opinia Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională sau a Guvernului SUA. Serviciul electronic public "PARTICIP" se încadrează în strategia guvernamentală de implementare a guvernării electronice