ADAUGĂ SAU RĂSPUNDE LA COMENTARIU

1800 caractere


Adauga un fisier (doc, docx,xls,xlsx, pptx, pdf) Maxim 2 MB

Cusca Andrei

13.06.2013, 08:46

Domnule Dogotari, Vă mulțumim pentru comentariu. Propunerea este una relevantă și va fi examinată în cadrul grupului de lucru responsabil pentru definitivarea proiectului de lege.

Vasile Dogotari

11.06.2013, 21:28

Nu este clar la art.3 lit. a) cine sunt "partile" care au dreptul de a utiliza semnatura electronica. Cu semnatura electronica pot fi semnate atit contracte, caz in care s-ar justifica utilizarea termenului de parti, cit si acte unilaterale de vointa cum ar fi de exemplu o oferta, in acest caz utilizare termenului de "parte" nu se justifica. avind in vedere ca art.3 stabileste principiile aplicabile semnaturii electronice consider ca acesta trebuie formulat in temeni generali pentru a se evita aplicarea sa doar la anumite cazuri particulare.

Portalul a fost realizate cu sprijinul Programului USAID Conținutul paginii nu reflectă neapărat opinia Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională sau a Guvernului SUA. Serviciul electronic public "PARTICIP" se încadrează în strategia guvernamentală de implementare a guvernării electronice