ДОБАВИТЬ ИЛИ ОТВЕТИТЬ В КОММЕНТАРИИ

1800 символы


Добавить файл (doc, docx, xls, xlsx, pptx, pdf) Maxim 2 MB

Cusca Andrei

13.06.2013, 08:46

Domnule Dogotari, Vă mulțumim pentru comentariu. Propunerea este una relevantă și va fi examinată în cadrul grupului de lucru responsabil pentru definitivarea proiectului de lege.

Vasile Dogotari

11.06.2013, 21:28

Nu este clar la art.3 lit. a) cine sunt "partile" care au dreptul de a utiliza semnatura electronica. Cu semnatura electronica pot fi semnate atit contracte, caz in care s-ar justifica utilizarea termenului de parti, cit si acte unilaterale de vointa cum ar fi de exemplu o oferta, in acest caz utilizare termenului de "parte" nu se justifica. avind in vedere ca art.3 stabileste principiile aplicabile semnaturii electronice consider ca acesta trebuie formulat in temeni generali pentru a se evita aplicarea sa doar la anumite cazuri particulare.

Здесь отказ от ответственности Портал был разработан при поддержке программы USAID. Содержание этой страницы не обязательно отражает мнение Агентства США по международному развитию или правительства США. Общедоступный электронный сервис "УЧАСТИЕ" является частью стратегии правительства по внедрению электронного правительства