ДОБАВИТЬ ИЛИ ОТВЕТИТЬ В КОММЕНТАРИИ

1800 символы


Добавить файл (doc, docx, xls, xlsx, pptx, pdf) Maxim 2 MB

Staver Viorica

29.03.2023, 15:14

La pct. 3 al Conceptului, alineat 5, după sintagma „asigurarea unei infrastructuri de transport modern, combinat, sigur, și eficient” se propune completarea cu sintagma „și rezilient la schimbările climatice”.
La pct. 4 al Conceptului, alineat 3, după sintagma ”Transport accesibil, durabil” se propune completarea cu sintagma „și rezilient la schimbările climatice”.
La pct. 4 al Conceptului, descrierea criteriului „Dezvoltarea durabilă a infrastructurii sigure și de înaltă calitate”, se va completa cu aspecte privind adaptarea infrastructurii de transport la condițiile climatice în schimbare. Se propune următoarea redacție a descrierii criteriului menționat: „Acest criteriu presupune asigurarea conectării rețelei strategice de transport a Republicii Moldova la rețeaua transeuropeană de transport (TEN-T) și la rețelele din regiune, precum și o alocare bugetare suficientă, planificată pentru asigurarea unei infrastructuri de transport sigure, adaptate la noile condiții climatice, care au impact direct asupra siguranței transportului, precum și a costurilor pentru construcția, mentenanța și operarea acesteia. De asemenea se va asigura integrarea standardelor de accesibilitate pentru persoanele cu nevoi speciale în politicile de infrastructură și transport. ”

Здесь отказ от ответственности Портал был разработан при поддержке программы USAID. Содержание этой страницы не обязательно отражает мнение Агентства США по международному развитию или правительства США. Общедоступный электронный сервис "УЧАСТИЕ" является частью стратегии правительства по внедрению электронного правительства