ДОБАВИТЬ ИЛИ ОТВЕТИТЬ В КОММЕНТАРИИ

1800 символы


Добавить файл (doc, docx, xls, xlsx, pptx, pdf) Maxim 2 MB

Ion Ieseanu

07.04.2021, 16:03

Acest proiect de ordin vine in contrasens cu legea 186 din 10.07.08 , Articolul 13. Litera l – in care se spune ca:

Angajatorul are şi alte obligaţii:… să angajeze numai persoane care, în urma examenului medical şi, după caz, a testării psihologice a aptitudinilor, corespund sarcinii de muncă pe care urmează să o execute;

Iar punctul 6 din acest ordin stipuleaza:

6. Responsabilitatea pentru organizarea efectuării examenelor medicale obligatorii a personalului la angajare la serviciu și celor periodice o poartă angajatorii întreprinderilor, instituțiilor, indiferent de forma juridică de organizare a activității.

Ion Ieseanu

07.04.2021, 15:35

iN SITUATIA PEANDEMIEI SI a situatiei exceptionale, asteptam un ghid sau linii directorii cum sa efectuam contolul personalului angajat fara a-l expune riscului de infectare cu Covid-19.
Invitarea medicilor la oficiu, sau trimiterea organizata la policlinica - nu este nici pe departe o optiune, chiar daca se respecta igiena personala si a locului de munca.

Nu as vrea ca un simplu control medical sa duca la o infectare totala si crearea focarelor de infectie la intreprinderi sau raioane orasenesti aparte.

Здесь отказ от ответственности Портал был разработан при поддержке программы USAID. Содержание этой страницы не обязательно отражает мнение Агентства США по международному развитию или правительства США. Общедоступный электронный сервис "УЧАСТИЕ" является частью стратегии правительства по внедрению электронного правительства