ADAUGĂ SAU RĂSPUNDE LA COMENTARIU

1800 caractere


Adauga un fisier (doc, docx,xls,xlsx, pptx, pdf) Maxim 2 MB

Alexandru Musteata

23.07.2024, 23:27

Buna ziua,
In proiectul propus pentru consultarile publice nu am gasit careva mentiuni privind parcarea autovehiculelor pentru rezidentii (peroane fizice) Zonei 1. Tinand cont ca Zona 1 cuprinde integral totalitatea strazilor pe vertical si orizontal a centrului mun. Chisinau, rezidentii blocurilor care nu sunt prevazute cu locuri private de parcare (sau locurile complexelor locative sunt limitate) vor fi nevoiti sa achite sume exorbitante, la tarif "standard" pentru parcarea autovehicolelor personale atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte.

Pentru aceasta categorie de cetateni au fost prevazut careva conditii speciale? Sau cetatenii care au domiciliul sau adresa de resedinta in centrul capitalei trebuie sa renunte la transport personal?

Va multumesc anticipat pentru un raspuns desfasurat.

Cu respect,
Alexandru

Portalul a fost realizate cu sprijinul Programului USAID Conținutul paginii nu reflectă neapărat opinia Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională sau a Guvernului SUA. Serviciul electronic public "PARTICIP" se încadrează în strategia guvernamentală de implementare a guvernării electronice