ADAUGĂ SAU RĂSPUNDE LA COMENTARIU

1800 caractere


Adauga un fisier (doc, docx,xls,xlsx, pptx, pdf) Maxim 2 MB

Mariana Trandafilov-Timofti

25.05.2023, 15:19

5 din 5 1 voturi

La acest articol ar fi oportun de inclus si angajatii sau personalul din cadrul unitatilor de garda al Inspectoratelor de politie (Ofiter operatv de serviciu ajutorul, statistul) Deoarece, activind in 24 ore peste 24 sau 48 nefiind destui angajati, (acum sa modificat la 12 ore) in conditii nocive si anume:
sunt angajati in prima linie care intilnesc persoanele agresive, posibili infractori, retinuți sau arestați. Necunoscînd daca sunt psihic bolnave sau TBC, cu riscul de a fi maltratați, molipsiți de careva boli. Primesc injurii adesea care afectează psihicul și starea emoțională.
Totodată lucrul de noapte este mai greu de suportat și la fel ca și în penitenciare, angajații nu pot părăsi inspectoratul fiind 24 sau 12 ore în totalitate implicați .
Respectiv, două luni vechime în muncă pentru o lună de serviciu ar fi macar un plus pentru a îmbunătăți situația în acest tip de activitate.

Portalul a fost realizate cu sprijinul Programului USAID Conținutul paginii nu reflectă neapărat opinia Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională sau a Guvernului SUA. Serviciul electronic public "PARTICIP" se încadrează în strategia guvernamentală de implementare a guvernării electronice