ADAUGĂ SAU RĂSPUNDE LA COMENTARIU

1800 caractere


Adauga un fisier (doc, docx,xls,xlsx, pptx, pdf) Maxim 2 MB

Pîrlog Veaceslav

26.12.2022, 21:30

1Act normativ nefuncțiinal fără separarea(cel puțin internă CFM) operațională, contabilă (active, pasive cu bilanțuri contabile şi rezultate financiare separate) al activităților de bază transport marfă, călători şi infrastructură feroviară întru asigurarea trasabilității costurilor, astfel că reglementarea definirii costului taxei de acces/utilizare la infrastructură feroviară(serviciul esențial de bază) în corepsundere cu directiva europeană urmează a fi elaborată/aprobată în pachet cu prezentul proiect.
2 Deasemenea sunt foarte curios de standardele în vigoare menționate în pct 28 al.2, aprobate de reglementatorul național? Şi care prin prezentul proeict se propun a fi respectate sau cel puțin minitorizate şi ca indicatori de performanță ca condiționare mărimi de finanțare a serviciilor date.

Portalul a fost realizate cu sprijinul Programului USAID Conținutul paginii nu reflectă neapărat opinia Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională sau a Guvernului SUA. Serviciul electronic public "PARTICIP" se încadrează în strategia guvernamentală de implementare a guvernării electronice