ADAUGĂ SAU RĂSPUNDE LA COMENTARIU

1800 caractere


Adauga un fisier (doc, docx,xls,xlsx, pptx, pdf) Maxim 2 MB

Lazarenco Angela

13.12.2021, 09:10

Instituția Publică Parcul Național ”Orhei” susține proiectul actului normativ propus, cu careva recomandări:
Odată ce Parcul Național „Nistrul de Jos” se va subordona autorității administrației publice centrale pentru protecția mediului și administrarea resurselor naturale, atunci urmează să se modifice/abroge și unele articole din Legea nr. 1538/1998 privind fondul ariilor naturale protejate de stat , precum: articolul 36, 14 litera e).

Trombitsky Ilya

30.11.2021, 21:12

Prin prezenta Va informam ca Asociatia Internationala a Pastratorilor Râului Eco-TIRAS în totalmente susține proiect de lege. Propunem întroducerea în proiect a propoziției că administrația Parcului Național "Nistrul de Jos" va fi stabilită în satul Talmaza. Argumente: cea mai mare partea a zonei nucleu al parcului național este situată pe teritoriul acestui sat. Cea mai mare partea a parcului tot este relatat la satul Talmaza. Si ideea creerii Parcului National au parvenit de la APL "Talmaza" incă in a. 1995.

Portalul a fost realizate cu sprijinul Programului USAID Conținutul paginii nu reflectă neapărat opinia Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională sau a Guvernului SUA. Serviciul electronic public "PARTICIP" se încadrează în strategia guvernamentală de implementare a guvernării electronice