ADAUGĂ SAU RĂSPUNDE LA COMENTARIU

1800 caractere


Adauga un fisier (doc, docx,xls,xlsx, pptx, pdf) Maxim 2 MB

Iavorscaia Elena

16.04.2021, 18:22

Nu este clar, propunerile ce act normativ anume vizeaza? Sper ca anuntul nu e facut pur de forma?

Onofrei Luminița

26.04.2021, 15:06

Potrivit Legii cu privire la actele normative nr.100/2017, una din principalele etape ale legiferării este publicarea anunţului privind iniţiativa de elaborare a actului normativ.
Așadar, după elaborarea proiectului de act normativ, va fi republicat un anunț pentru consultare publică, inclusiv, proiectul va fi expediat autorităţilor a căror competenţă are tangenţă directă sau indirectă cu obiectul de reglementare a proiectului respectiv.
La proiectul în cauză, este vorba despre ajustarea și actualizarea cadrului normativ ce prevede controlul de stat asupra activității de întreprinzător din domeniul muncii, securității și sănătății în muncă, în conformitate cu prevederile Legii nr.191/2020.

Portalul a fost realizate cu sprijinul Programului USAID Conținutul paginii nu reflectă neapărat opinia Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională sau a Guvernului SUA. Serviciul electronic public "PARTICIP" se încadrează în strategia guvernamentală de implementare a guvernării electronice