ADAUGĂ SAU RĂSPUNDE LA COMENTARIU

1800 caractere


Adauga un fisier (doc, docx,xls,xlsx, pptx, pdf) Maxim 2 MB

Cristea Svetlana

02.03.2021, 14:53

Referitor la Metodologia de evaluare a cadrelor didactice din învățământul general,la capitolul II,P.29(b) de majorat asistarea la 3 activități didactice;
De exclus din p.29 litera(c);
p.34 litera (e)
Anexa 2Fișa de evaluare a c.d.din IET de exclus p.2.3.2

Usatîi Emilia

01.03.2021, 14:47

Pc. 20 din prezenta metodologie contravine prevederilor Ghidului Managementului calității (OMECC nr.609/2017) - respectarea principiului separației.
Rog, să fie înlocuit în pc.21 noțiunea de director adjunct cu cea de șef de secție pentru asigurarea calității, dat fiind faptul că acesta este direct responsabil de elaborarea Programului anual de evaluare a cadrelor didactice, de Raportul prezentat ANACEC-ului în cadrul procesului de evaluare externă, de Raportul prezentat Consiliului de administrație și alte atribuții stipulate în Ghidul Managementului calității și Fișa postului.
Cum procedăm în cazul în care pc. 54 atribuțiile CEIAC lit.b contravin Regulamentului (intern) de organizare și funcționare CEIAC.
Rog, suplimentar, să se specifice modalitatea de remunerare a membrilor CEIAC, care realizează o serie imensă de sarcini în afara programului de muncă.

Pușcaș Carolina

25.02.2021, 10:25

În METODOLOGIA DE EVALUARE A CADRELOR DIDACTICE DIN ÎNVĂȚĂMÎNTUL GENERAL ȘI PROFESIONAL TEHNIC, rog să fie inclus un articol care ar da posibilitate cadrelor didactice care nu au studii de formare profesională tehnică postsecundară, dar dețin o calificare în domeniul disciplinelor de specialitate pe care le predau, obținute în rezultatul cursurilor de formare acreditate de MECC, să pretindă la grad didactic.

IURIE UNGUREANU

24.02.2021, 18:50


Rog, să fie inclus un articol sau articole, în
METODOLOGIA DE EVALUARE A CADRELOR DIDACTICE
DIN ÎNVĂȚĂMÂNTUL GENERAL ȘI PROFESIONAL TEHNIC pentru personalul didactic (cadrele didactice)roluri, atribuții, responsabilități și competențe specifice profesionale care dețin de titluri științifice în pedagogie sau în domeniul disciplinei predate.

Spatari Natalia

23.02.2021, 16:28

1. Odată cu implementarea Metodologiei de evaluare a cadrelor didactice, ar fi bine de exclus Evaluarea trimestrială a performanțelor profesionale individuale.
2. Activitatea cadrului didactic din învățământul extrașcolar este una specifică și evaluarea conform indicatorilor și criteriilor de evaluare prezentate nu e relevantă.
Intuiesc și răspunsul care ar putea fi oferit: să le adaptăm specificului/domeniului de activitate.

Portalul a fost realizate cu sprijinul Programului USAID Conținutul paginii nu reflectă neapărat opinia Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională sau a Guvernului SUA. Serviciul electronic public "PARTICIP" se încadrează în strategia guvernamentală de implementare a guvernării electronice