ADAUGĂ SAU RĂSPUNDE LA COMENTARIU

1800 caractere


Adauga un fisier (doc, docx,xls,xlsx, pptx, pdf) Maxim 2 MB

Koren Morel

10.09.2020, 23:16

Pentru promovarea educației muzicale nonformale, cât și a celei formale din școlile publice, recomand folosirea platformei online interactive Solfy - https://www.4solfy.com/ - pentru studiul și practica solfegiului. Solfy, este încă în developare, dar potrivită deja pentru un pilot. Constituie o soluție bună pentru educația muzicală chiar și în perioada Coronei - când lecțiile frontale sunt suspendate.
Pentru toți participanții la Pilot, folosirea platformei va fi gratuită pentru tot anul școlar.
Elevii înscriși vor putea studia solfegiu de acasă, primind feedback de la Solfy în ceea ce privește corectitudinea performanțelor, iar profesorii lor, vor putea accesa și monitoriza de la distanță evaluarea performanțelor lor individuale, pe parametrii (numărul de exerciții studiate-inclusiv repetările, numele notei, înălțimea, durata și intensitatea).
Prin Comisia Națională de Specialitate, ați putea recomanda folosirea platformei Solfy și participarea la pilot tuturor metodiștilor și profesorilor de specialitate? Astfel s-ar putea verifica și evalua cu exactitate rezultatele muncii elevilor și progresul lor - în sistemul formal, și aplica apoi același proiect, și în sistemul nonformal. Pentru detalii: morelkoren@gmail.com; 4solfy@gmail.com

brehoi lucia

10.09.2020, 19:56

Bună ziua. În întreaga Europă bibliotecile au un rol esențial în educația în formală a persoanelor din toate categoriile de vârstă. E la fel și în țara noastră? A fost consultat vre-un specialist în biblioteci atunci când a fost elaborat acest proiect?

Portalul a fost realizate cu sprijinul Programului USAID Conținutul paginii nu reflectă neapărat opinia Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională sau a Guvernului SUA. Serviciul electronic public "PARTICIP" se încadrează în strategia guvernamentală de implementare a guvernării electronice