ADAUGĂ SAU RĂSPUNDE LA COMENTARIU

1800 caractere


Adauga un fisier (doc, docx,xls,xlsx, pptx, pdf) Maxim 2 MB

Guțu Emilian

24.04.2020, 12:19

La pct. 13 nu cred că e bine de a distribui locurile neocupate de candidații menționați la pct.12 tocmai la finele turului I. Elevii care au rămas după linie și nu vor dori să studieze la contract vor pleca după turul I. La finele turului II avem șansa să rămânem cu loc vacant.

La pct. 15 Dosarul candidatului. Având în vedere faptul că după înmatriculare, elevii urmează să prezinte certificate medicale pentru cazarea în cămin. Poate ar fi bine de reinclus în actele obligatorii și certificatul medical.

La pct. 29 de inclus și domeniul de educație 32. Jurnalism și informare: limba de instruire, limba străină, informatica/istoria/matematica

pct. 53 se referă și la ÎPT postsecundar?

La anexa 2 Calendarul admiterii: Având în vedere faptul că mulți elevi înmatriculați în prima lună a anului de studii nu se pot acomoda și abandonează studiile, sau nu se regăsesc în specialitatea aleasă, optând pentru altă specialitate sau instituție, ar fi binevenit de extins perioada de admitere la locurile rămase neacoperite până la data de 25 septembrie și respectiv prezentarea Raportului final până la 30 septembrie.

Portalul a fost realizate cu sprijinul Programului USAID Conținutul paginii nu reflectă neapărat opinia Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională sau a Guvernului SUA. Serviciul electronic public "PARTICIP" se încadrează în strategia guvernamentală de implementare a guvernării electronice