ADAUGĂ SAU RĂSPUNDE LA COMENTARIU

1800 caractere


Adauga un fisier (doc, docx,xls,xlsx, pptx, pdf) Maxim 2 MB

Daniela Nedelciuc

14.11.2019, 23:28

DGEC Ialoveni
- Punctul 26, Subpunctul 3), litera c), să se excludă ,,un reprezentant al comitetului sindical de ramură,, și să se suplinească ,, vicepreședintele raionului responsabil de domeniu, său președintele comisiei de specialitate din cadrul consiliului raional,, - dat fiind faptul că APL II sunt fondatorii instituțiilor de învățămînt.
- Punctul 36. - să se specifice consicutivitatea etapelor, dacă pot fi desfășurate în aceași zi, sau dacă este necesar interval de timp și cîte zile.
- Punctul 62. să se indice perioada maximă și minimă de prelungire a concursului pe care o poate determina organizatorul:
a) pentru a doua oară 20 zile;
b) pentru a treia oară 10 zile.
- Punctul 67. ,,se examinează de către comisia de contestaţii constituită la Ministerul Educației,, să se modifice ,,se examinează de către comisia de contestaţii constituită de Consiliul Raional,,. APL II sunt fondatorii instituțiilor de învățămînt și nu se află în raport de subordonare cu Ministerul Educației, astfel Organele locale de specialitate fiind în subordinea Consiliului Raional, sunt executorii Deciziilor și Dispozițiilor APL II.
- Punctul 68. ,,Comisia de contestaţii este constituită din 3 membri numiți prin ordinul ministrului educației,, să se modifice ,,Comisia de contestaţii este constituită din 3 membri numiți prin dispoziția președintelui raionului,,
- Puntul 69. să se elaboreze anexă model a Hotărîrei comisiei de contestație, care să fie prezentată comisiei de concurs în baza procesului verbal.

Prohor Inga

14.11.2019, 12:52

Dacă un primar ajunge să conducă o comună la 72 de ani, de ce un director de liceu nu poate conduce o instituție, dacă este apt, până la 70 de ani?
La concursul pentru desemnarea unui director, preponderent să fie vocea colectivului, nu al unuia din afara instituției. Să participe doar candidații locali, nu persoane străine, care nu cunosc instituția, colectivul.
Pentru desemnarea la funcția de director adjunct, prim cuvânt să fie al directorului instituției date.

Portalul a fost realizate cu sprijinul Programului USAID Conținutul paginii nu reflectă neapărat opinia Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională sau a Guvernului SUA. Serviciul electronic public "PARTICIP" se încadrează în strategia guvernamentală de implementare a guvernării electronice