ADAUGĂ SAU RĂSPUNDE LA COMENTARIU

1800 caractere


Adauga un fisier (doc, docx,xls,xlsx, pptx, pdf) Maxim 2 MB

Association Moldova Lavender

30.10.2019, 12:12

Excludere din start a Ramurii Plantelor Aromatice și Medicinale (PAM) în Programul Agricultura Performantă din Moldova, a creat percepția la nivel de țară că PAM nu ține de Horticultură. Acum acest lucru, inconștient probabil, se încearcă să se legifereze. Constatăm cu regret că Agricultura Performanta in Moldova ne cauzează (producătorilor de PAM) nu doar limitări de ordin acces la finanțări pentru horticultură și produse agricole cu valoare adăugată înaltă dar și îngrădire a drepturilor legale de a face parte din domeniul Horticol ca activitate. Ne vom adresa tuturor organizațiilor inclusiv Chemonics și USAID cu o petiție, și vom lua în considerare o eventuală acțiune în justiție.

Association Moldova Lavender

30.10.2019, 11:11

UPJ Asociația Cultivatorilor de Lavandă din Moldova constată cu regret că nu se face Nici o referire la Plantele Aromatice și Medicinale (PAM) în Acest Proiect.
Riscam sa devenim cea mai penibila Țară, care când scrie despre Horticultura - automat dă la o parte această ramură cu Valoare Adăgată foarte mare. Dacă APM - a neglijat de la bun început această ramură - această nu trebuie să rezulte în neglijarea ei și excluderea din tot ce înseamnă HORTICULTURĂ.
HORTICULTURA - include și Plantele aromatice și medicinale - întrebați de orice specialist în domeniu, sau simplu consultați DEX-ul.
Nu ne rămâne decât să protestăm, ca să includeți și ramura PAM în această LEGE. Dacă această lege va fi aprobată în această variantă, fără să includă PAM - atunci oficial prin lege vom fi discriminați și excluși (producătorii de PAM) pe hîrtie din tot ce înseamnă Horticultura din Moldova.

B T T A Iurie

22.10.2019, 17:22

Acest portal Particip.gov.md tre să fie cel mai dezvoltat și divers proiect.1)Tăti inițierile de conducere să fie simple pe înțelesu tuturor și în detalii(cu tăt cu legi).Omu să-și poată spune opinia divers(în scris,audio,video,...)

Portalul a fost realizate cu sprijinul Programului USAID Conținutul paginii nu reflectă neapărat opinia Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională sau a Guvernului SUA. Serviciul electronic public "PARTICIP" se încadrează în strategia guvernamentală de implementare a guvernării electronice