ADAUGĂ SAU RĂSPUNDE LA COMENTARIU

1800 caractere


Adauga un fisier (doc, docx,xls,xlsx, pptx, pdf) Maxim 2 MB

somatov 64

31.07.2018, 17:52

Mult stimate domul secretar publicarea data este pentru alt proiec, dar acolo este interzisa comentarea:

- ce fel de Hotarire de Guvern o sa cititi la sedinta???? - in realitate lipseste astfel de hotarire, ea are cu totul alt numar de inregistrare.

- cum motivati suplinirea cadrelor cu inca 2 Nacialinishii??? nu e destul 290 ???. (o mare parte dintre care sunt deja pensionari din MAI, cu pensia 8000 mii cel putin, si actualmente mai primesc leafa similara

- cum stati cu inspectorii care exercitau anterior controale de resort, pe domeniul supravegherii. cu ce se ocupa acestea zilnic fara drepturi care corespund cimpului legislativ ???? Le impuneti sa execute indicatiile voastre verbale sau prin telefon????? numai nu ziceti ca examineaza petitii care parvin zilnic, stim noi ce vize stupide aplica toti cei 90 de nacialnisii. apropo va aduc aminte ca functiile de control sunt preluate de Ministerul Economiei(Agentia Supraveghere Tehnica)

- dati exemplu cind ultima data ati achitat ore suplimentare celor lmplicati la proteste, corturi de canicula, profilatia la iazuri, apropo cu pleante-xerox de cea mai proasta calitate (presupun ca din pensie "coloneilor")

- mai sunt mult mai multe intrebari catre DVS, dar nu dispun de timp liber.

Apucativa de treaba, dar nu de profanare. A pune viza pe hirtie nu trebu multa minte. Mai ales la moda a intrat a elabora indicatii (dispozitii, circulare)de catre locotenenti-rude a cumatrilor (plus la asta nu au experienta de a munci la terna)
Tot in ograda asta ar fi de dorit a se consulta cu juristii cu carte care duc propria raspundere pentru astfel de documente, dar nu de imagine impecabila a IGSU pe facebook si la tv afiliat politic (sa nu dam exemplu la tanti de la IGSU care nici nu cunoste legislatia in vigoare)

Eu am o idee mai buna, sa facem pe toti in tara asta militari, colonel - profesor, colonel - medic, colonel - bibliotecar, colonel - maturator..... ect si salariul v-a fi mai mare :) :)
gradul special in anul 2018 a ajuns sa fie aruncat in dreapta si in stanga. la ce bun duce asta, parca mergea vorba de demitalizare.

Vorbe goale, praf in ochi.

Portalul a fost realizate cu sprijinul Programului USAID Conținutul paginii nu reflectă neapărat opinia Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională sau a Guvernului SUA. Serviciul electronic public "PARTICIP" se încadrează în strategia guvernamentală de implementare a guvernării electronice