ADAUGĂ SAU RĂSPUNDE LA COMENTARIU

1800 caractere


Adauga un fisier (doc, docx,xls,xlsx, pptx, pdf) Maxim 2 MB

Prisăcaru Victor

29.06.2017, 20:33

Am auzit că este și un plan de reabilitare al drumului Leova-Cimișlia, atunci de ce să nu fie spitalul regional aici? Luînd în vedere și toate investițiile care au fost făcute în ultimul timp în acest spital. Ar fi un mare păcat să rămînă așa o clădire pustie și oamenii pentru o investigație să bată drumurile la spitale care abia urmează să fie dotate și modernizate, cînd avem deja așa ceva aici la Cimișlia.

Dobryk Denis

29.06.2017, 15:56

Reforme de genul dat Cimișlienii au simțito pe propria piele cînd în anii 98-99 au fost formate județe și spitalul raional a trecut la Hîncești. Întrebați medicii cît utilaj performant sa dus la Hîncești, cîți specialiști a pierdut spitalul Cimișlia. De două ori călcăm pe aceeași greblă. Rog consolidarea la toată administrația raională. Nu admiteți nici întrun caz acest batjoc. Ar fi bine să fie centru medical pentru Leova, Basarabeasca și Cimișlia ca soluție.

Aramă Daniel

29.06.2017, 14:15

Atâtea investiții în spitalul de la Cimișlia și până la urmă....
Modernizarea și renovarea spitalului de la Cimișlia a început cu mult înainte față de cel din Hâncești. Când am fost ultima oară pe la instituția dată, te lua vântul din cameră (vântul intra prin ferestrele vechi).
Halal de așa reforme și guvernare, care bagă bani cu nemiluita în proiecte, după care le închide peste 2-3 ani.

Munteanu Dumitru

29.06.2017, 09:44

Spitalul regional trebuie să fie în Cimișlia!
Argumente:

Poziționarea geografică comodă pentru rațională de vecinătate, până la 70 km de la fiecare centru raional.
Spitalul Raional Cimișlia este dotat cu toate echipamentele necesare pentru un spital regional. Maternitatea are capacitate pentru a primi și naștetile din raioanele apropiate. Deja a fost reparat. Recomand sa vizitați.

Portalul a fost realizate cu sprijinul Programului USAID Conținutul paginii nu reflectă neapărat opinia Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională sau a Guvernului SUA. Serviciul electronic public "PARTICIP" se încadrează în strategia guvernamentală de implementare a guvernării electronice