ADAUGĂ SAU RĂSPUNDE LA COMENTARIU

1800 caractere


Adauga un fisier (doc, docx,xls,xlsx, pptx, pdf) Maxim 2 MB

Cernatinschi Svetlana

20.01.2017, 15:17

Reeşind din textul "care nu dispun de alt spaţiu locativ" înseamnă că noi trebuie se verificăm situaţia la fiecare persoană în parte, dacă ele dispun de spaţiu locativ, sau nu, prin dovadă în formă scrisă.

Cernatinschi Svetlana

20.01.2017, 14:09

Taxa lunară de cazare în cămine pentru masteranzii şi doctoranzii care îşi fac studiile în bază de contract, postdoctoranzii şi medicii înscrişi pentru secundariat clinic cu vechime în muncă de medic şi alte categorii de locatari - 30 la sută din costul calculat conform anexei nr.1 la prezenta Hotărîre. Pe lîngă taxa lunară de cazare, locatarul este obligat să efectueze plata suplimentar lunar pentru serviciile comunale, energia electrică, telefon şi alte servicii reieșind din consumul real conform cu indicii controalelor, notele de plată şi calculele organizaţiilor respective. Locatarul își asumă toate cheltuielile de întreținere a acestor încăperi.

Portalul a fost realizate cu sprijinul Programului USAID Conținutul paginii nu reflectă neapărat opinia Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională sau a Guvernului SUA. Serviciul electronic public "PARTICIP" se încadrează în strategia guvernamentală de implementare a guvernării electronice