ADAUGĂ SAU RĂSPUNDE LA COMENTARIU

1800 caractere


Adauga un fisier (doc, docx,xls,xlsx, pptx, pdf) Maxim 2 MB

Constantinov Svetlana

26.09.2016, 14:52

Pentru ca un proiect sa aiba succes in implementare este necesar de respectat procedura consecutivitatii. Din ceea ce propuneti Dvs nu rezulta o care-va continuitate a proceselor de automatizare inceput de Guvern din anul 2006. Atunci Statul impreuna cu intreprinderile farmaceutice au cheltuit pentru implimentarea sistemului mai mult de 150 milioane lei. Pentru implimentarea proiectului propus cit se v-a cheltui din bugetul statului? Dar din buzunarele farmacistilor? Ce v-a face Statul cu sistemul informational pentru care deja s-a achitat 150 mln lei? Ce v-or face farmacistii cu sistemul informational implimentat in 2006?
Din proiect rezulta ca instalarea noului sistem si gestiunea lui se v-a efectua de catre persoane concrete. Se face impresia ca hotarirea Guvernului se emite pentru protejarea unor interese restrinse. Dar ce spune consiliul concurentei referitor la participarea la proiect a altor companii software: cei care deja deservesc farmaciile si cei care au intentia sa se dezvolte in acest bussines. Sau in proiect se v-a participa dupa principiul cumatrismului?

Романчук Сергей

20.09.2016, 14:49

Идея конечно хороша. Но есть одно НО. Уже была попытка что то подобное реализовать в 2006 году. Но увы тогда всё получилось как всегда... В этот раз, пожалуйста продумайте чётко интеграцию между разными системами, думаю что все экономические агенты пойдут на встречу и будут сотрудничать. Но самое главное, не "мешайте" работать, предлагая в добровольно-принудительном порядке устанавливать софт "SPPMRM", как это было в 2006. Усилия основные необходимо направить на интеграцию софта из проекта и работающие ПО экономических агентов.

Portalul a fost realizate cu sprijinul Programului USAID Conținutul paginii nu reflectă neapărat opinia Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională sau a Guvernului SUA. Serviciul electronic public "PARTICIP" se încadrează în strategia guvernamentală de implementare a guvernării electronice