ADAUGĂ SAU RĂSPUNDE LA COMENTARIU

1800 caractere


Adauga un fisier (doc, docx,xls,xlsx, pptx, pdf) Maxim 2 MB

Valeriu Gorincioi

21.01.2016, 22:53

Secţiunea a 6-a
Evaluarea elevilor la disciplina școlară Educaţia fizică
Toti elevii sînt apreciaţi la disciplina școlară Educaţia fizică cu calificativul “admis” sau “respins”, în baza evaluării competențelor specifice ale disciplinei, competențelor atitudinale privind modul sănătos de viață, explicarea și demonstrarea tehnicii exercițiilor fizice.

Cojocaru Natalia

18.01.2016, 13:00

Imi aduc aminte de vorba spusa de directorul-adjunct... "Noi lucram si suntem remunerati cu salarii, iar elevii lucreaza si sunt remunerati cu note..."Aici apare intrebarea... ce fel de salarii in imagini?

Donici-Spinu Oxana

18.01.2016, 09:56

De asemenea cred ca aprecierea cu nota este mult mai clara si pentru parinti, si pentru elevi in ciclul de clasele primare. Cind vad in caiet sau in agenda o stampiluta cu soare sau mar, sau alte semne chiar nu stiu cum sa le interpretez nici eu, nici copilul meu. Si la sedinte profesorii spun ca vor cere niste seminare ca sa inteleaga si ei pentru ce este nevoie de a trece de la note la calificative si cum sa le aplice. Oare nu sunt probleme mai importante in sistemul de invatamint de rezolvat?! Oare nu se poate de axat pe probleme majore in procesul de reformare a invatamintului?

Василаки-Бородина Ирина

15.01.2016, 16:40

Totoşi ar fi bine ca elevii din clasele primare să fie apreciaţi cu note, la fel cum a fost pînă anul curent. Motivul pentru a învăţa va fi mai mare.

Portalul a fost realizate cu sprijinul Programului USAID Conținutul paginii nu reflectă neapărat opinia Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională sau a Guvernului SUA. Serviciul electronic public "PARTICIP" se încadrează în strategia guvernamentală de implementare a guvernării electronice