ADAUGĂ SAU RĂSPUNDE LA COMENTARIU

1800 caractere


Adauga un fisier (doc, docx,xls,xlsx, pptx, pdf) Maxim 2 MB

Berejanschi Anastasia

20.09.2015, 20:04

Curriculumul pe module/discipline în învăţămîntul profesional tehnic (nivelul 3 ISCED) se elaborează, în prezent, la decizia personalului de conducere şi a personalului didactic în conformitate cu Cadrul Naţional al Calificărilor, adică, fiecare profesor are oportunitatea de a participa în mod direct la elaborarea curriculum-ului pe domenii de formare profesională. După părerea mea la elaborarea Cadrului de referinţă trebuie de ţinut cont de suportul şi instrumentarul metodic elaborat şi utilizat de profesorii din instituţiile profesionale.
Pentru orientarea Curriculum-ului spre formarea unor cetăţeni deschişi şi doritori să înveţe pe parcursul întregii vieţi e nevoie format la elevi un set de competenţe la disciplinele generale.

Portalul a fost realizate cu sprijinul Programului USAID Conținutul paginii nu reflectă neapărat opinia Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională sau a Guvernului SUA. Serviciul electronic public "PARTICIP" se încadrează în strategia guvernamentală de implementare a guvernării electronice