ADAUGĂ SAU RĂSPUNDE LA COMENTARIU

1800 caractere


Adauga un fisier (doc, docx,xls,xlsx, pptx, pdf) Maxim 2 MB

Lungu Dumitru

23.08.2015, 08:21

Durata studiilor pentru programele ÎSD la ciclul I – studii superioare de licență este cu cel puțin un an mai mult ...

- In cazul studiilor sincrone nu este nici o diferenta daca vezi cursul din sala sau la pc- in ultimul caz poti avea un avantaj mai bun, sunet imagine, posibilitate de a revedea cursul si de a adresa intrebari, in cazul dat nu este necesar pentru a avea un an mai mult de studii, nu este justificat.

- In cardul studiilro asincrone, un curs video bine facut de 1 ora este echivalent cu 3 ore a unui curs traditional, informatia poate fi mai bine structurata se evita tipul de asteptari, repetari, si alta informatii nedorita. in cazul dat trebuie de redus tipul de studii cu un an dar nu de marit!

d) echipamente de găzduire / depozitare a resurselor educaționale digitale (biblioteci electronice, repozitorii, servere, clustere de servere, centre de cloud computing);

- pentru ce trebuie universitatea sa dipuna obligator de echipament costisitor gen clustere etc. daca se poate de arendat cu usurinta si extins la necesitate si pe masura ce vin tot mai multi studenti, mai mult ca atit daca sunt studenti de peste hotare va fi mai bine poate de a vut si un server extern. Financiar nu este justificata acesta cerinta.

///
La moment ceea ce au universitatile online 90% sunt doar niste texte plasate, de aceea trebuie sa fie obligatoriu ca 60% sa fie materiale multimedia, Audio video, chiar si un seminar inregistrat audio video si montat va favoriza cu mult perceptia.

Portalul a fost realizate cu sprijinul Programului USAID Conținutul paginii nu reflectă neapărat opinia Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională sau a Guvernului SUA. Serviciul electronic public "PARTICIP" se încadrează în strategia guvernamentală de implementare a guvernării electronice