ADAUGĂ SAU RĂSPUNDE LA COMENTARIU

1800 caractere


Adauga un fisier (doc, docx,xls,xlsx, pptx, pdf) Maxim 2 MB

:)***:) Olea

28.01.2014, 19:12

Aflindu-ma intr-un studiu clinic, am simtit nevoie ca cineva sa ma ocroteasca, sa ma protejeze. Apoi, am inteles, ca asta o face Comitetul de Etica si m-am simtit foarte usurata. Te simti ocrotit ca participant in studiul clinic.

Tricolici Victor

23.01.2014, 19:03

E si firesc ca unicul organ care serveste drept garant pentru participantii in studii clinice sa functioneze pe linga Ministerul Sanatatii. Sper ca acest proiect de lege sa fie aprobat.

Bradu Andrei

23.01.2014, 09:43

Comitetul National de Etica este foarte necesar in tara noastra trebuie sa activeze pe linga Ministerul Sanatatii cu o activitate reglementata prin norme legislative foarte bine puse la punct.

Calancea Valentin

23.01.2014, 09:33

Instituirea Comitetului Naţional de Expertiză Etică pentru studiul clinic, pe lîngă Ministerul Sănătăţii este necesara si actuala. Activitatea Comitetului va fi reglamentata punctual prin Lege, va avea impureniciri impornante pentru regalarea activitatii centrelor de studii clinice si va fi indreptata pentru apararea drepturilor pacientilor.
Impornant e ca povara finaciara pentru activitatea Comitetului a fost plasata de pe umerii Statului pe cea a Sponsorului, iar Expertiza lucrărilor ştiinţifice în domeniu ale competitorilor, masteranzilor şi doctoranzilor se va efectua fără plată.
In final mi-asi exprima nedumerirea necesitatii prezentei in componenta Comitetului "unei persoane cu specializare în domeniul religiei" daca se are in vedere alegerea unui slujitor ai Bisericei?

Coretsky Yanosh

23.01.2014, 07:29

Efectuarea expertizei dosarelor prevede un volum mare de munca, necesita cunostinte vaste si o responsabilitate sporita din partea expertilor. Din aceste considerente remunerarea membrilor comitetului ar putea fi mai mare

Portalul a fost realizate cu sprijinul Programului USAID Conținutul paginii nu reflectă neapărat opinia Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională sau a Guvernului SUA. Serviciul electronic public "PARTICIP" se încadrează în strategia guvernamentală de implementare a guvernării electronice