ADAUGĂ SAU RĂSPUNDE LA COMENTARIU

1800 caractere


Adauga un fisier (doc, docx,xls,xlsx, pptx, pdf) Maxim 2 MB

Bas Vasile

22.03.2013, 18:53

1. Ce trebuie sa contina dosarul de atestare? Ar fi sa fie indicat in regulament.
2.Fisa de atestare ar fi bine sa fie pe foaie A4(portret) fiindca daca profesorul are multe activitati atunci trebuie sa scrie marunt 9-10.
3. Comisia de atestare din scola unde semneaza decizia. Ar fi bine sa fie in fisa de atestare exact cum semneaza comisia republicana.
4. In regulamentul precedent era bine registru unde semneaza membrii comisiei su dau nota la activitate sau ora.
5. Ar fi bine sa fie proces-verbal unde se indica decizia comisiei de atestare(in regulamentul precedent era bine).
6. Ar fi bine de precizat toate nuantele, profesorul cind va citi regulamentul sa-i fie totul clar pentru ca sa nu apara momente de genul ca trebuia sa fie asa sau altfel.

Cristea Iurie

22.03.2013, 16:55

E corect oare ca unui cadru didactic, care are peste 25 ani stagiu pedagogic si preda permanent aceeasi disciplina, poseda si a confirmat deja de doua ori succesiv gradul didactic superior, sa nu poata confirma a treia oara acest grad doar din motivul ca la facultate (cu 100 ani in urma) nu a urmat modulul psiho-pedagogic şi, deci, in diploma de studii superioare nu este stipulata calificarea de pedagog? Prin urmare, dupa ce Ministerul Educatiei i-a recunoscut oficial, de trei ori la rind, performanta PEDAGOGICA si i-a acordat gradul DIDACTIC superior, acuma se "dovedeste" ca acest cadru didactic nu "prea este" pedagog... Nu este logic si nici corect!

Propunere: cadrele didactice care au un stagiu de cel putin ... N ani si carora Ministerul Educatiei le-a recunscut "de jure" competenta pedagogică acordindu-le grade didactice Intâi sau Superior, sunt scutite de a urma obligatoriu cursuri de recalificare pentru a obtine calificativul "pedagog".

Portalul a fost realizate cu sprijinul Programului USAID Conținutul paginii nu reflectă neapărat opinia Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională sau a Guvernului SUA. Serviciul electronic public "PARTICIP" se încadrează în strategia guvernamentală de implementare a guvernării electronice