ДОБАВИТЬ ИЛИ ОТВЕТИТЬ В КОММЕНТАРИИ

1800 символы


Добавить файл (doc, docx, xls, xlsx, pptx, pdf) Maxim 2 MB

Oleg Artene

16.04.2024, 22:23

Corectați vă rog punctul 52. 2) - sintagma „axa drumului” este greșită (am atașat fișier cu detalii).

Am trimis petiție vreun an în urmă, am primit răspuns că va fi reparat la următoarea schimbare a Regulamentului. A fost o schimbare dar nu a fost corectată regula.

Descarcă fișierul anexat

Alexandru Ghencea

04.04.2024, 16:35

Buna ziua, este apreciabil modificarea dată, dar pentru un efect perfect as ruga să țineți cont de cele stipulate în argumentarea d-lui deputat, Radu Marian, al amendamentul din anexă, Plus ca citare evidențiez următoarele ,, La nivel european, dreptul de circulație și înmatriculare a vehiculelor cu volanul amplasat pe partea dreaptă a axei longitudinale de deplasare este reglementat de Directivele Consiliului Europei 2007/46, 70/311 și 70/156. Potrivit Articolului 4, alineatul (3) din Directiva Consiliului Europei 2007/46: „Statele membre înmatriculează sau permit vânzarea sau punerea în exploatare numai a acelor vehicule, componente și unități tehnice separate care respectă cerințele prezentei directive. Statele membre nu interzic, limitează sau împiedică înmatricularea, vânzarea, punerea în exploatare sau circulația pe drumuri a vehiculelor, a componentelor sau a unităților tehnice separate din motive legate de aspecte privind construcția sau funcționarea lor reglementate de prezenta directivă, dacă acestea respectă cerințele prezentei directive. ...........”
Cu respect, Alexandru Ghencea
anexa amendament

Descarcă fișierul anexat

Здесь отказ от ответственности Портал был разработан при поддержке программы USAID. Содержание этой страницы не обязательно отражает мнение Агентства США по международному развитию или правительства США. Общедоступный электронный сервис "УЧАСТИЕ" является частью стратегии правительства по внедрению электронного правительства