ДОБАВИТЬ ИЛИ ОТВЕТИТЬ В КОММЕНТАРИИ

1800 символы


Добавить файл (doc, docx, xls, xlsx, pptx, pdf) Maxim 2 MB

Cristofor Maria Maria

05.04.2021, 10:26

Propunere: 1) Pentru fiecare grupă de pregătire să se dea 0,25 salrii CONDUCĂTOR MUZICAL. Lucrul este mult mai voluminos și complex.
2) În grădinițele de 13-14 grupe se mișorează 1 funcție de SPĂLĂTOREASĂ. Lucrul, ce, a devenit mai ușor? Invers, s-a complicat, schimbarea albiturilor la 5 zile, ștergare, halate...
3) Grădinițele mari au și teritoriile mari. Să se adaoge funcția de GRĂDINAR. Nici la o categorie de lucrători nu este stipulat în exigențe: curăță copaci, trandafiri, sapă, prășesc, cară frunze toată toamna... La grădiniță - trebuie obligatoriu și fără discuții. De ce?
4) DĂDACA/ASISTENTUL DE EDUCATOR- 1 salariu funcție pentru câte ore? Pentru 10 ore 1.25 salarii funcție. Atunci, De la ce oră și până la ce oră?
5) DIRECTORUL, în general, lucrează 9 ore pe zi. Ora mesei coincide cu: controlul repartizării bucatelor de la blocul alimentar și până la masa copiilor, ora de primire a părinților, pentru că și ei au această oră liberă când pot să se apropie și nu-i putem refuza, ora ședințelor de diferit tip,.... Propunere: Să fie ziua de muncă 7 ore.
6) LOGOPED Pentru grădinițele mixte să se prevadă sarcini adăugătoare, macar 0,5 salarii funcție.

Здесь отказ от ответственности Портал был разработан при поддержке программы USAID. Содержание этой страницы не обязательно отражает мнение Агентства США по международному развитию или правительства США. Общедоступный электронный сервис "УЧАСТИЕ" является частью стратегии правительства по внедрению электронного правительства