ДОБАВИТЬ ИЛИ ОТВЕТИТЬ В КОММЕНТАРИИ

1800 символы


Добавить файл (doc, docx, xls, xlsx, pptx, pdf) Maxim 2 MB

Prodan-Sestacova Liubovi

25.06.2018, 14:21

Opțiunea pentru care optați în AIR nu prevede nici un cost pentru agenții economici care plasează pe piață produse alimentare?
Dacă nu sunt costuri pentru ei, atunci cum va fi realizat impactul pozitivb „implementarea principiilor HACCP de către producătorii agroalimentari” indicat în AIR?
Care este statistica ultimilor ani referitor la daunele aduse sănătătții populației din cauza produselor alimentare neconforme? Astfel, care ar fi anvergura problemei pe care încercați să o rezolvați prin adoptarea acestui act legislativ?
De ce Vă limitați în analiza efectuată numai la numărul controalelor de tot felul? Pe de o parte statul declară ca va reduce numărul de controale efectuate asupra activității agenților economici ca să le amelioreze mediul de afaceri, iar pe de altă parte prezentăm numărul controalelor în creștere de la a. 2016 la a.2017 ca un avantaj?

Здесь отказ от ответственности Портал был разработан при поддержке программы USAID. Содержание этой страницы не обязательно отражает мнение Агентства США по международному развитию или правительства США. Общедоступный электронный сервис "УЧАСТИЕ" является частью стратегии правительства по внедрению электронного правительства