ДОБАВИТЬ ИЛИ ОТВЕТИТЬ В КОММЕНТАРИИ

1800 символы


Добавить файл (doc, docx, xls, xlsx, pptx, pdf) Maxim 2 MB

Divine Incubus

11.10.2012, 12:44

Proiectul nu este aplicabil institutiilor financiare - bănci, datorită caracterului specific.

Atunci poate ar fi oportun de adăugat excepție și pentru alte domenii specifice, de exemplu organizatiile de microfinanțare, asociațiile de economii și împrumut, societățile cu capital de stat, companiile de aigurare sau societăți care prestează servicii financiare, care își au organele lor de supraveghere sau ministerele care le gestionează, care ar trebui să fie implicate mai mult în această direcție.

Divine Incubus

11.10.2012, 11:50

Mi se pare că controlul asupra administratorilor este prea birocratic, si Instanta de judecata, și MInisterul Justitiei (care mi se pare in plus aici ) și o organizatie de autoreglementare.

Atfel consider că atributiile Ministerul Justitiei sunt cam inutile și suplimentare.

Și în general majoritatea atributiilor acesteia, ar trebui acordate organizatiei de autoreglementare, care să-și stabilească modul de reglementare a administratorilor. Intereferența Ministerului mai mult încurcă.

Skidu Ionutz

04.10.2012, 11:46

Colegi,
Cu tot resectul, dar cum ramine cu persoana de contact, email, numar de telefon, consultare publica sau transmitere catre G spre examinaare?! :)
Exemplul MAI este unul f. bun in ceea ce priveste continutul anunturilor.
Merci

Здесь отказ от ответственности Портал был разработан при поддержке программы USAID. Содержание этой страницы не обязательно отражает мнение Агентства США по международному развитию или правительства США. Общедоступный электронный сервис "УЧАСТИЕ" является частью стратегии правительства по внедрению электронного правительства