ADAUGĂ SAU RĂSPUNDE LA COMENTARIU

1800 caractere


Adauga un fisier (doc, docx,xls,xlsx, pptx, pdf) Maxim 2 MB

Cristofor Maria Maria

05.04.2021, 10:26

Propunere: 1) Pentru fiecare grupă de pregătire să se dea 0,25 salrii CONDUCĂTOR MUZICAL. Lucrul este mult mai voluminos și complex.
2) În grădinițele de 13-14 grupe se mișorează 1 funcție de SPĂLĂTOREASĂ. Lucrul, ce, a devenit mai ușor? Invers, s-a complicat, schimbarea albiturilor la 5 zile, ștergare, halate...
3) Grădinițele mari au și teritoriile mari. Să se adaoge funcția de GRĂDINAR. Nici la o categorie de lucrători nu este stipulat în exigențe: curăță copaci, trandafiri, sapă, prășesc, cară frunze toată toamna... La grădiniță - trebuie obligatoriu și fără discuții. De ce?
4) DĂDACA/ASISTENTUL DE EDUCATOR- 1 salariu funcție pentru câte ore? Pentru 10 ore 1.25 salarii funcție. Atunci, De la ce oră și până la ce oră?
5) DIRECTORUL, în general, lucrează 9 ore pe zi. Ora mesei coincide cu: controlul repartizării bucatelor de la blocul alimentar și până la masa copiilor, ora de primire a părinților, pentru că și ei au această oră liberă când pot să se apropie și nu-i putem refuza, ora ședințelor de diferit tip,.... Propunere: Să fie ziua de muncă 7 ore.
6) LOGOPED Pentru grădinițele mixte să se prevadă sarcini adăugătoare, macar 0,5 salarii funcție.

Portalul a fost realizate cu sprijinul Programului USAID Conținutul paginii nu reflectă neapărat opinia Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională sau a Guvernului SUA. Serviciul electronic public "PARTICIP" se încadrează în strategia guvernamentală de implementare a guvernării electronice