ADAUGĂ SAU RĂSPUNDE LA COMENTARIU

1800 caractere


Adauga un fisier (doc, docx,xls,xlsx, pptx, pdf) Maxim 2 MB

Stratan Tatiana

29.06.2016, 08:42

Copii ar trebui sa primeasca mai putine fainoase si mai multe fructe, legume, oua, mai putin zahar, la sezon macar cind sunt fructe si legume se poate de facut ghiveciuri sau legume coapte cu o garnitura usoara, la gustari sa scoata din biscuiti si sa introduca fructe, pe timp de vara se da compotul si ceaiul ffffoarte fierbinte, poate sa il pregateasca de cu seara, sa fie racit, supele sa fie mai consistente in legume si nutrienti(copilul meu are o supa in meniu cu pesmeti, deci e doar apa si niste morcov si aruncati pesmeti...la ciine nu dau asa ceva), mincare e prea uscata, chiar si pilaful sau terciul cu sos, e putin sos, pina vin copiii la masa terciul e racit, si ei refuza sa manince pt ca e inecacios, sa fie mai lichid, sa il poata minca, rog mai putine paste fainoase, ei primesc la dejun terci sau paste cu lapte, la prinz la felul doi, un terci cu sos si la cina tot poate fi un pilaf sau tot ceva fainos, prrea multe intr0un meniu de copil, sper sa fie ceva schimbari...

Lupascu Tatiana

28.06.2016, 12:53

Macar vara scoateti pastele si adaugati cit mai multe legume si fructe ca sunt o multime. Sunt atitea retete delicioase din legume, dar pentru uni cu parere de rau lenea e mare cucoana...pastele pentru oricine sunt cu mult mai usor de gatit.

Iurco Marian

28.06.2016, 11:38

Fructe, Legume, mai putin zahar.

Arnaut Adriana

23.06.2016, 15:27

Scoateti din meniu supele creme - bucatarii vor adauga faina in exces si vor micsora aportul nutritiv.
Daca nu exista surse destule de carne, inlocuiti cu surse de proteine alternative cum ar fi boboasele

Portalul a fost realizate cu sprijinul Programului USAID Conținutul paginii nu reflectă neapărat opinia Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională sau a Guvernului SUA. Serviciul electronic public "PARTICIP" se încadrează în strategia guvernamentală de implementare a guvernării electronice