Prima / Strategia Naţională de Dezvoltare Moldova 2020
Strategia Naţională de Dezvoltare Moldova 2020

Primele totaluri ale procesului de consulatare a „Moldova 2020
La peste o lună de la demararea consultărilor publice asupra proiectului Strategiei Naţionale de Devoltare Moldova 2020, Cancelaria de Stat a recepţionat peste 250 de comentarii şi propuneri din partea autorităţilor publice, organizaţiilor neguvernamentale, mediilor academice, partenerilor de dezvoltare şi nu în ultimul rînd din partea cetăţenilor.
Volumul impresionant de contribuţii urmează a fi examinat minuţios în grupurile de lucru pe priorităţi pînă la data de 20 decembrie, cu o ulterioară convocare a Comitetului de coordonare a procesului de elaborare a documentului strategic, pentru validarea acestora. 
Strategia Naţională de Devoltare „Moldova 2020” urmează a fi definitivat şi aprobat de Guvern pînă la sfîrşitul lunii ianuarie 2012. Detalii privind contribuţiile părţilor interesate pot fi accesate pe www.particip.gov.md şi www.cancelaria.gov.md .
Cancelaria de Stat aduce sincere mulţumiri toturor celor care au manifestat interes pentru noul document de planificare strategică.

Strategia Naţională de Dezvoltare „Moldova 2020”: ŞAPTE soluţii pentru creşterea economică şi reducerea sărăciei (aprobată prin Legea nr. 166 din 11 iulie 2012)

Descarcă strategia în română

Descarcă strategia în rusă

Descarcă strategia în engleză

 

 


Noutăţi      Ce este participarea?      Moldova 2020      Proiecte      Agenda      Căutare documente      Statistica      Modulul de participare
total vizitatori: 2139090    actualizat: 11.02.2016
Selectează culoarea:
Închide